Et skelsættende skridt i den rigtige retning

Unge pro-life, mænd og kvinder, demonstrerer foran USA's Højesteret

Af cand.mag. Torben Riis

I det seneste nr. af RFMnyt gjorde vi rede for det mest sandsynlige udfald af den amerikanske Højesterets overvejelser vedrørende Roe versus Wade, der som bekendt er den kendelse, der i 1973 blåstemplede kvinders såkaldte ”ret” til abort. Det kom lykkeligvis til at gå som forventet: Roe versus Wade er nu en saga blot, og abortlobbyen har dermed mistet muligheden for at blokere ethvert forsøg på at beskytte det ufødte barns ret til at leve.


Ups! ... videre som abonnent, med sikker betaling


DEN HURTIGE MÅDE

Du kan blive abonnent på KATOLSK LIV for kun 20 kr.
Betal med betalingskort og få adgang med det samme.

KLIK HER 


FAKTURA

Hvis du ikke vil benytte betalingskort, kan du vælge at downloade en faktura og betale ved en bankoverførsel.

1. Opret dit abonnement

2. Vælg "Send faktura"

3. Log ind og hent din faktura med betalingsoplysninger.

4. Når vi har registreret din betaling, åbner vi dit abonnement.Undtagelsesvis modtager vi betaling med MobilePay. Betalingsmetoden er dyr som "erhverv" og derfor bruger vi undtagelsesvis en privat konto indtil økonomien i medieprojektet kan bære. KATOLSK LIV overfører herefter beløbet til foreningens bankkonto i Danske Bank via en mellemregning.

Gør det samme som "FAKTURA", men overfør beløbet til MobilePay 23 44 81 55 - Husk at oplyse fakturanummer, så opretter vi dit abonnement hurtigt.


TELEFON & MAIL

Kan du slet ikke bruge nogle af ovenstående betalinger - så ring til 23 44 81 55 eller skriv til info@katolskliv.dk - så finder vi en løsning.

Ring i tidsrummet 7-21 alle ugens dage.