Som Jesus bar det

Under årets valfart til Vor Frue Kloster talte KATOLSK LIV med korsbæreren Elias. Vi spurgte om det ikke var ensomt og tungt at bære det tunge kors den lange vej i front gennem Rude skov. Det bekræftede Elias, men sagde også "Jeg bærer korset som Jesus bar det - så det er godt".

Elias er 22 år, og begynder på HF denne sommer. Han bruger sin fritid på Kirken, dyrker sport og er sammen med venner og familie. Derudover har han en stor interesse for teologi og filosofi, og bruger en del tid på at læse forskellige bøger om det.

KATOLSK LIV har aftalt en videosamtale med ham, som vi bringer under sommeren.


Ups! ... videre som abonnent, med sikker betaling


DEN HURTIGE MÅDE

Du kan blive abonnent på KATOLSK LIV for kun 20 kr.
Betal med betalingskort og få adgang med det samme.

KLIK HER 


FAKTURA

Hvis du ikke vil benytte betalingskort, kan du vælge at downloade en faktura og betale ved en bankoverførsel.

1. Opret dit abonnement

2. Vælg "Send faktura"

3. Log ind og hent din faktura med betalingsoplysninger.

4. Når vi har registreret din betaling, åbner vi dit abonnement.Undtagelsesvis modtager vi betaling med MobilePay. Betalingsmetoden er dyr som "erhverv" og derfor bruger vi undtagelsesvis en privat konto indtil økonomien i medieprojektet kan bære. KATOLSK LIV overfører herefter beløbet til foreningens bankkonto i Danske Bank via en mellemregning.

Gør det samme som "FAKTURA", men overfør beløbet til MobilePay 23 44 81 55 - Husk at oplyse fakturanummer, så opretter vi dit abonnement hurtigt.


TELEFON & MAIL

Kan du slet ikke bruge nogle af ovenstående betalinger - så ring til 23 44 81 55 eller skriv til info@katolskliv.dk - så finder vi en løsning.

Ring i tidsrummet 7-21 alle ugens dage.