Nancy Pelosi udelukket fra kommunion, indtil hun ophører med at støtte provokeret abort

Formand for Repræsentanternes Hus, Nancy Pelosi og ærkebiskop af San Francisco Salvatore Joseph Cordileone. | Kevin Dietsch, Franco Origlia/Getty Images

Redigeret af Birgit Bidstrup Jørgensen

Ærkebiskop Salvatore Cordileone meddelte den 20. maj, at formanden for Repræsentanternes Hus, Nancy Pelosi ikke kan modtage den hellige kommunion i ærkebispedømmet San Francisco, og hun bør ikke gøre forsøg på at modtage eukaristien, før hun offentligt tilbagekalder sin støtte til abort.

Cordileone sagde, at dette skridt var ”rent pastoralt, ikke politisk”. Det kom, efter at Pelosi, der har beskrevet sig selv som en ”troende katolik”, gentagne gange har afvist hans bestræbelser på at række ud til hende for at diskutere hendes støtte til abort.

ABONNEMENT - Læs den oversatte artikel med sagsforløb og relevante henvisninger  


Ups! ... videre som abonnent, med sikker betaling


DEN HURTIGE MÅDE

Du kan blive abonnent på KATOLSK LIV for kun 20 kr.
Betal med betalingskort og få adgang med det samme.

KLIK HER 


FAKTURA

Hvis du ikke vil benytte betalingskort, kan du vælge at downloade en faktura og betale ved en bankoverførsel.

1. Opret dit abonnement

2. Vælg "Send faktura"

3. Log ind og hent din faktura med betalingsoplysninger.

4. Når vi har registreret din betaling, åbner vi dit abonnement.Undtagelsesvis modtager vi betaling med MobilePay. Betalingsmetoden er dyr som "erhverv" og derfor bruger vi undtagelsesvis en privat konto [Kuno Arnkilde] indtil økonomien i medieprojektet kan bære. KATOLSK LIV overfører herefter beløbet til foreningens bankkonto i Danske Bank via en mellemregning.

Gør det samme som "FAKTURA", men overfør beløbet til MobilePay 23 44 81 55 - Husk at oplyse fakturanummer, så opretter vi dit abonnement hurtigt.


TELEFON & MAIL

Kan du slet ikke bruge nogle af ovenstående betalinger - så ring til 23 44 81 55 eller skriv til info@katolskliv.dk - så finder vi en løsning.

Ring i tidsrummet 7-21 alle ugens dage.


 

%d bloggers like this: