Caritas Danmark – 75 år

Generalsekretær Maria Krabbe Hammershøy

Caritas Danmark planlægger jubilæet og på KATOLSK LIV │ EWTN Danmark kan du læse om de initiativer der pågår gennem hele 2022:

29. april - Jubilæumskoncert m. FAKS, Aalborg (Foreningen Af Katolske Skoler)

29. + 30. april + 1. maj -Årsmøde, Aalborg

26.-28. maj - Himmelske Dage, Roskilde

29. maj - Valfart til Åsebakken, Birkerød

10. november - Pontifikalmesse med efterfølgende reception og bogudgivelse i Jesu Hjerte Kirke, København

Facebook

Hver mandag opsættes et opslag på Facebook som del af en jubilæumsserie, hvor repræsentanter, samarbejdspartnere, frivillige etc. indgår og giver deres vinkel på Caritas Danmark.

Adresse på Facebook: https://www.facebook.com/caritasdk/

Har du spørgsmål, så kontakt

Linda Maria Palm-Nielsen
Kampagnemedarbejder
Direkte kontor: + 45 38 18 00 07 I Mobil: + 45 31 75 40 73 I Mail: lmp@caritas.dk

Caritas Danmark og Caritas Internationalis

Caritas Danmark er Den katolske Kirkes humanitære hjælpeorganisation. Organisationen blev grundlagt i 1947 og er én af Danmarks ældste nødhjælpsorganisationer.

Caritas Danmark er medlem af det verdensomspændende netværk, Caritas Internationalis (CI), som blev grundlagt i 1951. CI har hovedkvarter i Rom samt kontorer i New York og Geneve, og tager sig primært af koordineringen af netværkets fælles katastrofe-indsatser og politisk fortalervirksomhed. Gennem netværket hjælpes millioner af mennesker på verdensplan – både i verdens brændpunkter og i regioner, hvor en langsigtet udviklingsindsats er nødvendig.

Med 162 medlemsorganisationer er Caritas Internationalis en af de største aktører i verden inden for nødhjælps- og udviklingsarbejde.