Planlagt

En profet for vor tid

Forfatter Birgit Bidstrup Jørgensen og aktiv i TEAM Katolsk LIv

KATOLSK LIV har aftalt en videosamtale med forfatter Birgit Bidstrup Jørgensen. Hun har skrevet en bog om den hellige Faustina, som hedder "Den hellige Faustina og andagten til Guds barmhjertighed. Bogen er udkommet på KATOLSK FORLAG

EN PROFET FOR VOR TID - Det var den hl.  pave Johs. Paul II som brugte denne betegnelse ved helgenkåringen af sr. Faustina i år 2000, ligesom han også kaldte hende en helgen for det nye årtusinde.

Så interessant og dramatisk hendes liv end var, så er det vigtigste alligevel den indsigt i Guds væsen og de budskaber, som Gud gennem hende har givet os, og det bliver understreget af denne præsentations overskrift.

En af kristenhedens mest solgte bøger er Faustinas "Diary- Divine Mercy in My Soul" og gennem dagbogen bliver det synligt, hvordan Gud handler i et menneske, der åbner sig for Ham.

Hendes åndelige udvikling er spændende at følge; hendes personlige udvikling fra en pige med tre års skolegang til en åndeligt moden person, der kan formidle sine åndelige oplevelser og teologiske indsigter er fantastisk.

I denne urolige tid, hvor krig og ondskab pludselig er kommet så tæt på, må man også spørge, hvad budskaberne, som sr. Faustina modtog, kan inspirere os med i dag?

Birgit Bistrup Jørgensen er sygeplejerske, tidl. lektor i sygeplejerskeuddannelsen og forlagsredaktør.

KATOLSK LIV møder hende under foråret komme.