Kirken i Danmark kender de vigtige emner og hvordan de bør formidles

Iwo Bender er manager for EWTN Europa, og KATOLSK LIV har indgået samarbejde med koncernen, som er verdens største religiøse medienetværk.

I denne videosamtale med KATOLSK LIV giver Iwo Bender udtryk for et ønske om et samarbejde med lande i Norden, i første omgang med Danmark, Norge og Sverige. Samtalen handler også om hvordan EWTN kan være en hjælp til Kirken i Skandinavien, og samtidigt ønsker EWTN at kende Kirkens "makeup" i Danmark.

Iwo Bender tror på princippet om subsidiaritet. Han tror ikke på, at en stor amerikansk organisation som EWTN kan diktere hvordan man bør agere. Katolikker i Danmark kender de vigtige emner og hvordan de bør formidles.

"Det er samtidigt en enestående mulighed for at forstå Kirkens situation i Danmark, fortæller han, og vi vil prøve  at finde veje hvor EWTN, som er en global spiller med stor viden, erfaring og mange internationale kontakter, kan bidrage til at Kirken i Danmark kan vokse.

Se og hør samtalen - nu med danske undertekster.