Pro-life og flagets symbolik

Den hvide baggrund symboliserer ikke-vold i livmoderen såvel som det ufødte barns uskyld.

De to babyfødder repræsenterer det ufødte barns menneskelighed. Babyfødder har været et symbol forbundet med pro-life bevægelsen, siden de ikoniske "The Precious Feet" nåle blev kåret til det internationale pro-life symbol i 1979.

De to lyserøde hænder repræsenterer den gravide mor, der holder og beskytter sit barn.

Det hvide hjerte mellem fødderne symboliserer "pro-life" bevægelsens kærlighed til både moderen og hendes barn.

Cirkelformen dannet af hænderne fremkalder billeder af en gravid mors voksende mave: et sikkert, beskyttet sted for et barn i udvikling.

De to striber understreger igen de TO forskellige menneskeliv, der er til stede i en graviditet. Striberne danner også et "lighedstegn", der understreger, at det ufødte barn er lige og fuldt ud menneskeligt og derfor fortjener lige menneskerettigheder. Striberne kan også repræsentere både faderens og moderens rolle i at skabe og opdrage et barn.

Farverne blå og pink betyder forskellige ting for forskellige mennesker. Traditionelt set har de været farver forbundet med drenge og piger, men de to forskellige farver understreger også de to liv, der er til stede i en graviditet: mor og barn.

Læs mere på hjemmesiden