FAKTA OM EWTN – Globalt Katolsk Netværk

Navn

EWTN Global Catholic Network

Grundlægger

Moder Angelica, en fattig Clarisa-nonne, grundlagde EWTN den 15. august 1981.

Hovedkontor

Netværket har til huse i et state-of-the-art multi-media digitalt kompleks i Irondale, Alabama.

Hvad er EWTN

EWTN Global Catholic Network er i sit 40. år det største religiøse medienetværk i verden. EWTNs 11 netværk sender på flere sprog 24 timer i døgnet, syv dage om ugen til over 310 millioner tv-husstande i mere end 145 lande og territorier. Platforme omfatter satellit -tv med direkte udsendelse og mere end 6.000 tv-datterselskaber samt ROKU, Apple TV, Amazon Fire og flere sociale medieplatforme. Radiotjenester transmitteres via SIRIUS/XM, iHeart Radio og over 500 indenlandske og internationale AM ​​& FM -radio -datterselskaber; en verdensomspændende kortbølge radiostation; det største katolske websted i USA; elektroniske og trykte nyhedstjenester, herunder avisen "The National Catholic Register" og to globale wire-tjenetser; samt en grene ud i forlagsverdenen.

EWTN fjernsyn

EWTN sender reklamefri familie- og religiøse programmer fra et katolsk perspektiv. Programmering er tilgængelig på engelsk, spansk, tysk og fransk, og mere end 80% af den er original. Netværks forskellige programmer inkluderer live call-in talkshows, nyhedsprogrammer, originale serier, dokumentarer og film, undervisningsserier med kendte teologer, udsendelser for børn, live dækning af paven og vigtige kirkelige begivenheder, en daglig live-messe, andagter, koncerter, musik og meget mere.

EWTN radio

EWTN Global Catholic Radio Network sender på engelsk via 380 AM & FM -tilknyttede selskaber, SiriusXM Satellite Radio Channel 130, EWTN.com, EWTN Mobile App samt iHeart Radio og TuneIn Radio Apps, Roku, Amazon Fire, Apple TV, YouTube og Facebook. EWTNs Radio Católica Mundial sender på spansk via 30 AM & FM -datterselskaber i USA og 127 spanske AM & FM -datterselskaber i hele Latinamerika.

Internet

Ifølge en undersøgelse foretaget af den amerikanske konference for katolske biskopper var EWTN i slutningen af ​​2012 det største katolske websted i USA, www.ewtn.com.

Kortbølge

EWTN driver tre kontinentale sendere, der sender 48 timer om dagen primært til Caribien, Central- og Sydamerika samt til afrikanske nationer. Se vores Shortwave Frequency Guide

Læs mere

%d bloggers like this: