Mest seteTrosliv

Livets Evangelium

KATOLSK LIV har mødt redaktør af "Katolsk Magasin", Torben Riis, til en samtale om rundskrivelsen “Livets Evangelium”, som pave Johannes Paul 2. udgav for 28 år siden.

Omtalen af encyklikaen nåede forsiden af det internationale nyhedsmagasinet "Newsweek" og var på udgivelsestidspunktet et af den vestlige verdens mest omdiskuterede religiøse skrifter.

Rundskrivelsen henvender sig til biskopper, præster og diakoner, ordensfolk og lægfolk og til alle mennesker af god vilje om det menneskelige livs værdi og ukrænkelighed.

Foruden rundskrivelsen "Livets Evangelium" taler vi om meget andet. En vestlig kultur, et dansk samfund, der er blevet mere og mere intolerant over for mennesker med holdninger andre end flertallet. En politisk udvikling der handler om tolerancens intolerance.

Vi taler om kærlighedsbegrebet, om den katolske pligt til at formidle troen på Kristus og modet til at deltage i samfundslivet som konsekvens af denne tro.

Se eller gense videosamtalen fra december 2020.

Norsk udgave af Livets Evangelium

Der arbejdes på en nyoversættelse af "Livets Evangelium" til dansk og indtil den foreligger, kan du læse den norske udgave - HER

Dansk udgave af Livets Evangelium

Livets Evangelium udkom i en dansk udgave på Ansgarstiftelsens Forlag i 1998

 

Du kan være med til at holde liv i det frivillige projekt KATOLSK LIV, som er uden betalingsmure og annoncer. Et projekt der vil ud til hele Danmark - uden for megen støj.

Vælg et årsabonnenemt på
200 kr. - 500 kr. eller 1.000 kr.

Læs mere om abonnement - HER

Er du ikke til abonnement, kan du
overføre et beløb på MobilePay 235 629

Læs om formålet med KATOLSK LIV - HER