Julesjov fra Katolsk Webshop

Sjov med bibelen

Bibelen er fuld af utrolige og spændende historier, som alle børn burde kende til! Nu kan børn fra 7-10 år have det sjovt, mens de lærer hvorfor vi egentlig fejrer jul. Læs historierne, prøv stjernespillet, farvelæg, find vej i labyrinterne og byg en julekrybbe!

Masser af sjov, især, når du bruger bogen md en god ven, eller får en voksen til at fortælle dig mere om historierne.

Historien om Jesus

Gå på opdagelse i beretningerne om Jesu liv. Maria og Josef til Betlehem. Maria og Josef i stalden i Betlehem. Jesus møder sine venner De mange fisk. Bespisningen fem brød og to fisk. Jesus rider ind i Jerusalem. Jesu i Getsemane have. Jesus der bliver korsfæstet. Jesus opstandelse o.m.a.

Farvelæg billederne og gør bogen til din egen.

Noa og dyrene i den store ark

Læs historien om Noa, der byggede den store ark som reddede hans familie og dyrene fra den store oversvømmelse.

Alting var så perfekt i begyndelsen. Guds verden var så smuk. Gud skabte mennesker, så de kunne være hans venner, passe på den dejlige jord og nyde den.

Farvelæg siderne.

Jesus og disciplenes Påske

Læs beretningen om Jesus og hans disciple og den allerførste påske.

Jesus, den baby, som blev født i stalden i Betlehem, voksede op til at blive en mand. Folk elskede Jesus. De elskede alle historierne, han fortalte om Guds kærlighed.

Farvelæg siderne

Katolsk Webshop er en aktivitet under Pastoral-Centret. Du kan købe malebøger ved at klikke på de sorte bjælker og læse mere om Pastoral-Centret HER

%d bloggers like this: