Tema: Katolik til alle tider

Hans Jensen

KATOLSK LIV har aftalt en videosamtale med Hans Jensen. Han er født i Odense i 1944. Har arbejdet som ekspedient, chauffør, lærervikar, jord- og betonarbejder, redaktør på Katolsk Forum (1969-1971) og som fundraiser og ekspeditionssekretær på Katolsk Bispekontor i 33 år - så han kender sit bispedømme.

I sit kunstneriske liv har han spillet beatmusik og folkemusik, lavet film (filminstruktør fra Den Danske Filmskole 1976), malet akvareller og komponeret. Han er gift med Kate, bor i Snekkersten, har to døtre og to børnebørn.

KATOLSK LIV vil tale med ham om et langt liv i det danske katolske bispedømme, om de mennesker der var "katolske fyrtårne" da Hans Jensen var ung. Vi skal tale om tro og kunstnerisk nerve og vi skal tale om alle de nye aktiviteter der ligger i pipeline på Vor Frue Kloster i Høsterkøb - også kendt som Åsebakken.

Og vi kommer helt sikkert også ind på hans berømte bog "En dansk sjæls eventyr - et komisk epos" som stadig bringer den tidligere employee på katolsk bispekontor på turné gennem Danmark.