NYHEDSBREV FRA KATOLSK LIV
- som har fået en lillesøster

KATOLSK LIV sender nyhedsbrev inden sommerferien. Husk du kan framelde dig kommende nyhedsbreve nederst på denne side, hvis du ikke længere ønsker at blive opdateret om katolsk liv i Danmark og udlandet.

KATOLSK LIV vil gerne henvende sig til kommende kristne generationer, og derfor har vi startet et lillesøster-projekt som vi kalder KirkePOP. Hvorfor? - Det kan du læse mere om HER 

Vi lægger stærkt ud med et videointerview med den genvalgte formand for Danmarks Unge Katolikker Lea Noval - ultimo maj.

Vi har en artikel om Skt. Pauls Døtre der er på farten, men også om en ung nonne der døde i et jordskælv. En katolsk præst der giver gode råd til hvornår og hvornår man ikke skal få en tatovering.

SOM UNG er det ofte en go' ide at lytte til ældre mennesker. Der er tit guldkorn at hente, og en livslang erfaring som du kan reflektere over, og vi har da også inddraget et tidligere interview med ordensbroder og katolsk præst Paul Marx. Derudover glæder vi os til at gå sommeren i møde med en brandaktuel videosamtale med en nonne der snart fylder 90 år og har været på det samme kloster i 64 år. Hun hedder søster Gertrud og bor på Vor Frue Kloster. 

Bemærk: Der er ikke betalingsmur på det nye KirkePOP, men du kan risikere at møde et krav om abonnement (som kan oprettes for kun 20 kr - HER), hvis der linkes til indhold fra KirkePOP til KATOLSK LIV.

KATOLSK LIV har vi mange projekter i pipeline at vi bliver helt forpustet. Glæd dig f.eks til en videosamtale med forfatteren og underviser Kirsten Kjærulff og en hel aften med Hildegard-salonen hvor skuespiller Jytte Abildstrøm medvirker. Vi kalder samtalen "Du har skabt os til dig, Herre".

Og hva' med en videosamtale med en diakon der bliver præsteviet til august? Daniel Ebert fortæller hjerteligt om sit kald. Eller hva' med Valfart til Åsebakken den 29. maj som KATOLSK LIV har fået lov til at optage en video fra? Eller hva' med en samtale med formanden for Danmarks Unge Katolikker dengang pave Johannes Paul II var i Danmark. Eller en sommertur til Fejø med diakon David Noval for bl.a. at tale om katolske skoler i Danmark. Måske vil formanden for FAKS, Foreningen Af Katolske Skoler" i Danmark, p. Jesper Fich, med på turen?

Og så er der stadig "Vaticano" hver søndag. Det internationale katolske videomagasin af høj kvalitet. Informativt redigeret af Birgit Bidstrup Jørgensen, og Margot Johansen der ligeledes hjælper med oversættelser, redigering og undertekster. Hun er bl.a gået i gang med mammut-projektet: Montering af  danske undertekster til EWTN-produktionen "Catholic Scandinavia" som vi vil sende hel og plukke fra i de kommende år.

Tak til Birgit og Margot og de øvrige i TEAM KATOLSK LIV. Husk du kan bidrage hvis du har tid og lyst.

Det er helt vildt hvad vi har gang i på KATOLK LIV og KirkePOP - for nu at afslutte med ung sprogtone ;)

Vi på KATOLSK LIV og lillesøster KirkePOP ønsker dig en velsignet sommer.

Link til KATOLSK LIV
facebook  twitter  youtube  instagram 
Afmeld nyhedsbrev   |   Se online
KATOLSK LIV

Katolsk Liv