Udland

Udland

Kirkens styrke

Pave Frans sender et opmuntrende budskab til et møde for Basic Ecclesial Communities (BEC) i Brasilien og understreger, at Kirken aldrig må forblive “skjult”. Pave Frans har opfordret de brasilianske Basic Ecclesial Communities til fortsat at arbejde for en “udadgående” Kirke.

CaritasUdland

Caritas Internationalis’ nye generalsekretær: “Caritas er mit hjem, min familie og mit kald”

“Vi er nødt til at være snavsede og mærket. Vi er nødt til at have snavs under neglene, og vi er nødt til selv at blive evangeliseret, af de fattige. Vi må gå ud og søge efter, hvor vi bliver ledet af Ånden, og virkelig lytte til stemmen fra dem, der befinder sig i udkanten, som befinder sig i periferien, som lider under uretfærdighed”.

Udland

Biskop Kozon nyvalgt vicepræsident for COMECE

Biskop Czeslaw Kozon har været biskop i København siden 1995 og i COMECE *1 siden 2007. Han blev for nylig valgt til næstformand for kommissionen, kort før mødet med pave Frans. Herunder er et udskrift af Vatican News’ interview:
De er lige kommet fra et møde med pave Frans, og det første åbenlyse spørgsmål er: Hvordan var det?

FamilienLivets ukrænkelighedProvokeret abortUdland

“March for Livet og Familien” – tiltrak 10.000

Under mottoet “Jeg lover dig” gik anslået 10.000 mennesker gennem gaderne i Polens hovedstad søndag den 18. september for at deltage i Den Nationale March for Livet og Familien. ”Lignende marcher arrangeres gennem hele året i 150 byer i Polen og samler flere hundrede tusinde mennesker,” siger Pawel Ozdoba, formand for Center for Liv og Familie, som var ansvarlig for at organisere marchen, til CNA.